2016-10-15 10:25:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kényes helyzetben találhatja magát

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vigyázzon arra, hogy kinek mit mesél el! Így elkerülheti azt, hogy valakinek akaratlanul ártson. Sok kedves ismerőssel, baráttal találkozik a nap folyamán. Szerelmével különleges estét terveznek. Talán vacsorázni mennek vagy egy romantikus sétára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz még maradt a Skorpió jegyében, így a szerelem előtt nincs akadály! Ma valaki biztosan az ön kedvében akar járni. Az este romantikusnak ígérkezik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rengeteg tennivalója van, de mindenképpen pihenje ki a hét fáradalmait, hogy újult erővel foghasson majd feladatai elvégzéséhez. Tegye azt, amihez kedve van, nem kell alkalmazkodnia senkihez. Ma minden ideális, ami nyugodt körben zajlik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szabadidős programokba veti magát bele. Kellemes meghívást kap, s úgy érzi, hogy ez megér annyit, hogy fitten, elegánsan jelenjen meg. Remekül fog szórakozni, és ha ön egyedülálló, akkor megismerkedhet valakivel, aki felkelti az érdeklődését.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kényes helyzetben találhatja magát. Már tudja, hogy egy kicsit óvatosabbnak kellett volna lennie, és nem kellett volna minden titkát megosztani vélt bizalmasával. Ne bánkódjon ezen, inkább próbáljon meg kikeveredni a szituációból.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A párja visszatérő gondokkal küzd a munkahelyén, és ez kihat önre is. Próbálja legalább a hétvégén elterelni a gondolatait. Menjenek el kirándulni! Ma komoly szerelmi vallomásokra is sor kerülhet. Jól és mélyen fog tudni aludni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok apró-cseprő tennivalót kell elvégeznie, lót-fut egész nap. Rendet kellene tennie a különböző, egymásnak ellentmondó, anyagi helyzetével kapcsolatos szempontok között is. Egyértelmű döntést kell hoznia.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jól alakul a szombat, annak ellenére, hogy valaki lemondja a tervezett programot. Szerencsére azért nem telik unalmasan a napja, egy másik barátja gondoskodik a szórakozásról. A szerelmi élete nagyon romantikussá válik!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Szánja a mai napot arra, hogy összeszedje magát, és csak a legszükségesebbet intézze el. Nyugalomra és felüdülésre van szüksége. Végezzen mindent lassan, és ne tervezzen túl sok programot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mostanában élvezi a társaságot, vendégséget szervez, vagy elfogadja a meghívásokat még akkor is, ha ez pénzbe és fáradságba kerül. Ma sincs ez másképp, örömmel vesz részt a programokon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Olyan társaságba kerül, ahol igazán jól szórakozik. Lehet, hogy bekapcsolódik egy jótékonysági akcióba is. Azért a párját se hanyagolja el, nagy szüksége van most az ön tanácsaira!

Halak: II. 19. - III. 20.
Úgy érzi, hogy rátalált a valódi szerelemre, románcukat mégis gondok és konfliktusok árnyékolják be. Szerencsére a partnere hajlandó a kompromisszumra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: